تولید کننده افزودنی های غذایی و مشاوره

بهبود دهنده بافت Cutter Stab

رایگان

توضیحات

پودر استابیلایزر Cutter Stab (استابیلایزر کاتری) شرکت راهنما (برند رهیاب) محصولی است که جهت تقویت بافت انواع سوسیس و کالباس استفاده می شود و به دو صورت Cutter Stab 103 مخصوص سوسیس ها و Cutter Stab 105 مخصوص کالباس ها می باشد.

 

پودر استابیلایزر Cutter Stab ترکیبی از کاراگینان ، پروتئین هیدرولیز شده ، پروتئین whey و Albumin می باشد.

بهبود دهنده Cutter Stab 103 باعث باند و افزایش جذب آب ، تقویت و استحکام بافت سوسیس ها می گردد.

بهبود دهنده Cutter Stab 105 باعث تقویت و استحکام بافت کالباس ها و بهبود برش پذیری آنها می شود .

 

 

مزایای استفاده از پودر استابیلایزر Cutter Stab 103-105 :

1- تقویت و استحکام بافت

2- باند و افزایش جذب آب

3- بهبود برش پذیری کالباس

 

روش مصرف:

در کالباس به هر 100 کیلو گرم خمیر ، 400 گرم از پودر استابیلایزر Cutter Stab 105 و در سوسیس به هر 100 کیلوگرم خمیر ، 1 کیلو گرم از پودر استابیلایزر Cutter Stab 103 را در ابتدای کاتریزاسیون به خمیر اضافه می نماییم.

 

شرایط نگهداری:

1- در محیط خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود

2- پس از استفاده درب آن بسته شود

3- دمای مناسب برای نگهداری این محصول 30 – 25 درجه سانتیگراد می باشد

4- رطوبت مناسب برای نگهداری این محصول حداکثر 30 تا 35 درصد می باشد

 

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بهبود دهنده بافت Cutter Stab”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *